Vero.fi: Valmistaudu tulorekisteriin hyvissä ajoin!

Tulorekisteri otetaan käyttöön vuoden vaihteessa ja viimeistään nyt kannattaa aloittaa valmistautuminen.

Jos esimerkiksi yrityksen palkanlaskija tai tilitoimisto tarvitsee valtuuden asioida yrityksen puolesta tulorekisterin sähköisessä asiointipalvelussa tulee valtuutus tehdä ennen 1.1.2019. Tulorekisterissä on käytössä omat valtuudet ja vanhat valtuudet esimerkiksi veroasiointiin eivät toimi tulorekisterissä. Valtuus tehdään joko palvelussa Suomi.fi-valtuudet tai Katso-palvelussa yritysmuodosta riippuen. Lue lisää valtuuksista.

Teknisen rajapinnan käyttöön tarvittavan varmenteen voi hakea 1.11. alkaen tulorekisterin sähköisessä asiointipalvelussa. Asiasta kannattaa keskustella palkkajärjestelmän toimittajan kanssa.

Verkkoseminaareja ja chattiä luvassa

Tulorekisteristä järjestetään myös verkkoseminaareja syksyn aikana niin palkkahallinnon ammattilaisille, pienyrittäjille ja kotitalouksille kuin asiakaspalveluunkin. Lue lisää ja ilmoittaudu

Onko sinulla kysyttävää tulorekisterin tulolajeihin liittyen? Vastaamme niihin liittyviin kysymyksiin tulorekisterin chatissa 10.9. ja 14.9. klo 9-12. Tulolajien tehopäivien chat on auki tulorekisteri.fi -sivulla.