LemonOnlinen pikakuvakkeeet

Opi luomaan LemonOnlinen pikakuvakkeita tietokoneen työpöydälle tai Android-älypuhelimen aloitusnäyttöön.

Yksi LemonOnlinen hienoista ominaisuuksista on mahdollisuus käynnistää haluttu ohjelma, toiminto tai vaikkapa yksittäisen tuotteen tiedot suoraan.

Tarkastellaan aluksi selaimessa näkyvää URL-osoitetta.

Alkuosa https tarkoittaa suojattua tiedonsiirtoa. Seuraavaksi näet yrityksesi oman osoitteet, joka meillä on info.lemonsoft.eu/LemonsoftOnline. Tämän jälkeen tulee käsiteltävän yrityksen y-tunnus ja osastotunnus eli esimerkissä /-1/01. Näiden jälkeen näet käynnistämäsi ohjelman osoitteen.

 

 

 

 

 

Kuva: LemonFilesin URL-osoite

Pikakuvake tietokoneen työpöydälle

Pikakuvakkeen tekeminen työpöydälle on helppoa. Navigoi ensin haluamaasi ohjelmaan. Valitse tämän jälkeen URL-osoite ja kopioi se leikepöydälle.

Klikkaa tämän jälkeen työpöytääsi hiiren oikealla painikkeella ja valitse avautuvasta valikosta Uusi Pikakuvake.

Liitä kopioimasi URL-osoite kirjainyhdistelmällä Ctrl+C tai hiiren avulla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kuva: Pikakuvakkeen luonti työpöydälle.

Klikkaa seuraava ja anna kuvakkeelle nimi. Lopuksi valitset valmis ja pikakuvake ilmestyy työpöydälle. Voit vielä käydä vaihtamassa kuvakkeen ominaisuuksista.

Pikakuvake Android-älypuhelimeen

Navigoi ensin selaimella haluamaasi toimintoon. Avaa tämän jälkeen selaimen toimintovalikko oikealta ylhäältä kolmesta pisteestä.

Valitse toiminto Lisää Aloitusnäyttöön. Anna kuvakkeelle nimi ja valitse lisää. Tämän jälkeen sinulla on pikakuvake aloitusnäytössä. Oletuksena kuvake menee viimeiselle sivulle, joten siirrä se haluamaasi paikkaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuva: Esimerkissä on asiakaskeskus, joka onkin kätevä lisätä kuvakkeeksi.