Uusi LemonHub-palvelu: Lemonsoft Rahoitus

Lemonsoft Rahoitus tarjoaa uuden vaihtoehdon sekä yrityksen omiin, että asiakkaan rahoitustarpeisiin.

Palvelun avulla yritys voi tarjota asiakkaallensa pidempää maksuaikaa, turvaten samalla omien saataviensa kotiutumisen. Lemonsoft Rahoituksen vaihtoehtoina on laskujen rahoitus ja laskujen ostopalvelu. Palvelun käyttäjä saa myyntilaskusta rahat tililleen parissa päivässä, mikä antaa pelivaraa taloudellisiin päätöksiin.

Palvelun keskeisiä ominaisuuksia ovat kassankierron nopeutuminen, luottotappioriskin siirtyminen sekä joustavuus. Lemonsoft Rahoitus ei edellytä sitoutumista pitkäaikaiseen kuukausittaisiin kuluihin, vaan yritys voi valita missä määrin rahoittaa toimintaansa myyntilaskujen avulla.

Lemonsoft Rahoitus on osa LemonHub-palveluita ja edellyttää Lemonsoftin käyttöä. Tutustu palveluun ja käyttöönottoon tarkemmin tuotesivullamme:

www.lemonsoft.fi/lemonsoft-rahoitus