Bling blingiä ja tiukkaa asiaa

Uudistimme verkkosivumme vastaamaan paremmin missiotamme.

Aika ajoin tulee aiheelliseksi uudistaa ja nykyaikaistaa ilmettä. Autoteollisuudessa tyypillinen mallisarjan ikä vaihtelee 5-6 vuoden välillä ja tuon ajanjakson puolivälissä yleensä tehdään jonkinasteinen ”facelift”.

Me Lemonsoftilla uudistimme viime syksynä vision ja mission. Visiomme mukaisesti ”Mahdollistamme asiakkaan menestymisen ja parhaan käyttökokemuksen sitoutuneen henkilökuntamme avulla.” Samassa yhteydessä vanha ’Yritysohjelmistot’-slogan päivitettiin muotoon ’Liiketoiminnallesi’ – vastaamaan nykyistä laajaa palvelutarjontaamme. Arvojemme mukaisesti haluamme olla edelläkävijä, tämä tulee selkeästi esiin visiossa, unohtamatta muita tärkeitä arvojamme tuloksellisuutta ja arvostamista.

Nyt, kevään koittaessa, on laajemman uusiutumisen aika. www.lemonsoft.fi –sivusto on uudistunut niin ilmeeltään kuin sisällöltäänkin. Uudella ilmeellä haemme paremmin visioomme sopivaa kuvamaailmaa sekä selkeämpää fokusta; mitä ja kenelle.

Reilun 12 vuoden historiansa aikana Lemonsoft on kasvanut pienestä haastajasta varteenotettavaksi tekijäksi suomalaisessa ERP-markkinassa. Tätä kirjoittaessa yli 4200 asiakasta luottaa ratkaisuihimme ja osaamiseemme. Ja määrä kasvaa 40-50 asiakkaalla joka kuukausi – tästä luottamuksesta iso kiitos asiakkaillemme. Nykyisellään tarjoamme laajan paletin ratkaisuja erilaisiin liiketoiminnan haasteisiin. Tätä haluamme korostaa myös www-sivuillamme. Kokonaistarjoama; laaja toiminnanohjausjärjestelmä, BI-ratkaisut, tiedonhallinta, laajat yhteydet ja palvelut vastaavat kysymykseen mitä. Vastaavasti avaintoimialoillemme suunnatut toimialaratkaisut, mikroyrityksille suunnatut ratkaisut ja kumppanuudet vastaavat kysymykseen kenelle. Tavoitteena siis entistäkin parempi kokemus ja selkeys www-sivuillamme.

Verkkosivujen uudistuksen lisäksi olemme julkaisseet kokonaan uuden www.lemonnews.fi –uutisportaalin. Sen tarkoituksena on palvella sekä asiakkaitamme että muita sidosryhmiä. Lemonnewsin tavoitteena on olla Suomen seuratuin järjestelmätoimittajan ylläpitämä tietosivusto. Lemonnewsiin kootaan jatkossa säännöllisesti ajankohtaista tietoa järjestelmään, toimialoihin, alan trendeihin ja sidosryhmiin liittyen. Unohtamatta käyttövinkkejä asiakkaillemme.

Miten otsikko liittyi itse tarinaan? Luonnollisesti niin, että uusitun ja pirteän ilmeen takaa löytyy edelleen kymmenien ja taas kymmenien vuosien kokemus yritysten liiketoiminnan kehittämisestä toiminnanohjauksen avulla. Itse asiassa jos koko henkilöstömme ERP-toimialan kokemuksen laskee yhteen vuosina, voidaan todeta että Lemonsoftilla on yli 1000 vuotta ERP-kokemusta. Se on paljon se.

 

Jakke Vyyryläinen

Myynti- ja markkinointijohtaja

Lemonsoft Oy